KitchenAid gør-det-selv RIGTIGT! Aka. hvordan kullene skal vende

I en tid, hvor “brug og smid væk”-kulturen dominerer, er det forfriskende at se folk tage initiativ til at reparere ting selv. At reparere noget selv er ikke kun økonomisk fordelagtigt; det er også en bæredygtig praksis, der reducerer affald og forlænger levetiden for mange produkter. Derudover giver det en dyb følelse af tilfredsstillelse, at kunne fikse noget med egne hænder og redde det fra at ende på lossepladsen.

Dog er der som oftest nogle tekniske aspekter, man skal være opmærksom på. Et af de vigtigste tips, når man reparerer en KitchenAid røremaskine, er at sørge for, at kullene vender korrekt. Dette lille trick er simpelthen forskellen på success eller fornemmelsen af fiasko – for hvem tænker dog på at sådan nogle små grafitstifter kun sidder rigtigt på én måde?

Indsætning af kul på en KitchenAid

Som det ses på billedet ovenfor, så har hullerne en lille tap der stikker ud, helt inde i dybbet. Og selvfølgelig vender de ikke ens!
Helt kort, så skal falsen (det afslebne hjørne) vende op til venstre, når maskinens ledning peger mod venstre. Og nedad til højre, når maskinens ledning vender til højre. Se mere her på billedet:

Så burde det i hvert fald ikke gå helt galt med forsøget. Skriv mig gerne en kommentar hvis artiklen har hjulpet dig.
KØB KUL TIL DIN KITCHENAID HER!!
Og hvis det stadig driller, så KONTAKT mig så vi kan få gjort din KitchenAid helt køkkenklar igen.

Dette indlæg har 2 kommentarer

Skriv et svar