Min Kenwood lækker olie?!

Sådan redder du din Kenwood-maskine fra oliemareridt: Hvornår skal du skifte gearkassen

Forestil dig dette: Du er midt i at lave din berømte surdejsboller, og alt går strygende. Men så kommer der en høj lyd og din trofaste Kenwood-maskine begynder at lække olie. Panik? Nej, bare rolig! Skriv til os hvis vi skal hjælpe.

Et nærbillede af rørehovedet på en Kenwood. Der er metalspåner og olie der kommer fra den defekte gearkasse.

Når din Kenwood-maskine lækker olie, er det et tegn på, at gearkassen trænger til en udskiftning. Tænk på gearkassen som motorens hjerte, der skal holdes sundt og stærkt for at maskinen kan fungere perfekt.

Men hvornår ved du, at det er tid? Her er tydelige tegn, du kan bruge:

1. Oliestriber på maskinen: Hvis du ser oliespor under maskinen eller der er olie på underkanten af rørehovedet, er det en klar indikation.

2. Usædvanlige lyde: Ligesom når din bil begynder at knirke, er mærkelige lyde fra maskinen et hint om, at noget ikke er, som det skal være. Det kan lyde som metal mod metal eller nogle klonk for hver omdrejning.

3. Nedsat ydeevne: Hvis maskinen ikke længere pisker og blander som den plejer, kan gearkassen også være synderen.

Så hvordan skifter man egentlig denne gearkasse? Det er ikke så svært, som det lyder. Du skal bare have de rette værktøjer og en god portion tålmodighed. Tænk på det som at give din maskine en velfortjent wellness-behandling.

Her kan du se processen – dog speedet op 😅

På ældre Kenwoods kan man skrue holderen til blenderen af, løsne alle skruerne og så tage hele låget af.

En Kenwood røremaskine ligger helt skilt ad i enkeltdele på et bord

Men hvis det hele virker uoverskueligt eller du bare ikke har tid til det, så fortvivl ikke! Vi tilbyder også at skifte gearkassen for dig på vores værksted. Vi har god erfaring og ekspertise, så din Kenwood-maskine hurtigt kan komme tilbage til sin topform og du kan fortsætte med at bage uden bekymringer.

Udfyld blot formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


    Lille SkensvedAmagerValby

    Skriv et svar